Ajatellaanpa pieni hetki ja annetaan parin rattaan pyörähtää

Ihminen on idearikas ja ilostuu hoksaamisesta. Ihminen löytää aina keinonsa itseilmaisuun. Ihminen turhautuu markkinointitulvaan ja kärsii ajoittain informaatioähkystä. Ihmisellä on tarve tuoda ajatuksensa ilmi, vaikka aina siihen ei heti löydy sanoja.

Kaikki me tiedämme, millaista on, kun jokin ajatuksen asteella oleva ei jätä rauhaan. Toiset purkavat levottomuuttaan urheillen, toiset piirtäen. Joku pyrkii kaikin keinoin olemaan ajattelematta yhtään mitään, toinen täyttää päänsä kaikella mahdollisella. Ajatusrattaan pyörimistä voi kutsua takaraivotyöskentelyksi tai ideariiheksi. Olennaista on, että ajatusrattaan pyörähtäessä oikeaan kohtaan, on lähettyvillä oltava paperia.

Me luotamme ihmisen idearikkauteen. Me olemme tehneet asiakkaiden ajatusten parissa työtä jo viitisenkymmentä vuotta. Meidän koko toimintamme perustuu siihen, että asiakas ajattelee ja että asiakas tarvitsee ajatuksilleen aikaa - ja paikan. .

Ja ratas, se pyörähtää lopulta aina kohdalleen.

Luovuus ei kysy lupaa, se tulee ja useimmiten juuri silloin, kun sitä vähiten odotat.

Inspiraation vallassa on huojennuttavaa avata muistikirja, sillä se on aina valmiina, kevyt pitää mukana ja helppo ottaa esiin missä vain. Valitse vain omasi runsaasta valikoimastamme!

Monilla on tapana kirjata kauniin päivän sää, yllättävä kevätsade tai pakkasesta paukkuva lämpömittarilukema muistiin. Toisille tulee kesken imuroinnin mieleen idea tulevan viikon palaveriin. Kolmannet luonnostelevat paperille heinänkorsi suupielessä lähiniityn kasvillisuutta, pohtien mielessään mihin luonnonrohtoon kasvi taas sopikaan. Neljänsien luovuus inspiroituu kahviloista, ihmisvilinästä, vaimeasta jazzmusiikista, vanhojen kirjojen selkämyksistä, kuluneista nahkatuoleista, ajan patinasta ja uusista tuulista ja tuoksuista. Mistä Sinä inspiroidut? Millaiseen muistikirjaan Sinun Hyvät Hetkesi kirjoitetaan?

Asiakaskohtaisesti suunnitellut viestintävihkot - omalla ilmeellä ja sanomalla

Esittelemme tässä suosituimmat tuotteemme. Kuitenkin vain sinä tiedät, millainen tuote sopii juuri sinulle. Vaihtoehtoja sidontatekniikkaan ja materiaaleihin löytyy paljon. Joten jos näistä malleista ei löydy sinulle sopivaa, teemme mielellämme sinulle jotain erilaista. Ota yhteyttä, niin keskustellaan vaihtoehdoista!

PS Huomaa, ettet tarvitse mainostoimistoa tekemään aineistoa luodaksesi omia vihkotuotteita. Ammattitaitoiset graafikkomme tekevät visiosi, kuviesi ja tekstiesi pohjalta sinulle mielellään ehdotuksen omaksi tuotteeksi