Kesän 5 kauneinta muistikirjaa

julkaistu 26.06.2017

Kesällä on ihanaa ottaa hetki itselle, uppoutua omiin ajatuksiin ja kirjata ne ylös kauniiseen muistikirjaan. Ja kuinka ihanaa onkaan myöhemmin selata muistiinpanoja ja palata kesän hyviin hetkiin!

Paras inspiraatio kirjoittamiseen tulee mielestämme muistikirjan raikkaasta kansidesignista ja laadukkaasta paperista – ne varmistavat, että jo muistikirjan esille ottaminen ja sen avaaminen innostavat kirjoittamaan.

Listasimme viisi upeaa muistikirjaa, jotka väreillään ja kuoseillaan innostavat tallentamaan kesän hyviä hetkiä.

1. Lanybook Lovely Butterfly A5

Kannen kukkakuvio henkii kesän tunnelmaa. Päästä luovuutesi valloilleen! Saatavana useammassa värissä. Katso tuote >>TÄSTÄ<< tai klikkaamalla kuvaa.

2. Lanybook Butterfly Spirit A5

Herkkä ja tyylikäs kirja upealla perhoskoristeella. Kyllä kelpaa kirjoittaa! Saatavana myös muissa väreissä. Katso tuote >>TÄSTÄ<< tai klikkaamalla kuvaa.

3. Lanybook Bloomy Rose A6

Kätevän kokoinen ja maalaisromanttinen muistikirja saa runosuonen pulppuamaan. Sopii vaikka mökkipäiväkirjaksi! Katso tuote >>TÄSTÄ<< tai klikkaamalla kuvaa.

4. Lanybook Oriental Dream A5

Villisti kuvioituun kirjaan kehtaa kirjoittaa vallattomiakin ajatuksia. Saatavilla useissa väreissä! Katso tuote >>TÄSTÄ<< tai klikkaamalla kuvaa. 

5. Paperstyle Tekstiilikantinen muistikirja A5

Klassinen ja tyylikäs tekstiilikantinen kirja, jonka limenvihreät kannet sopivat kesän väreihin kuin nakutettu. Saatavana myös muissa väreissä. Katso tuote >>TÄSTÄ<< tai klikkaamalla kuvaa. 

Tilaa jo tänään kesän kaunein muistikirja, tai vaikka useampi! Saat ilmaisen toimituksen, kun tilauksesi ylittää 25 €.

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: