Paperipiste Oy 

Teollisuustie 4
13720 Parola
puh.03 673 200
asiakaspalvelu (at) paperipiste.fi
kalle.kinnunen (at) paperipiste.fi


Muut yhteystiedot

Modestone® viralliset kotisivut
www.modestone.co

Modestone® - Any Weather One Paper

Modestonen vihkot ovat pitkän tuotekehityksen tulos. Ajatus vedenkestävistä vihkoista syntyi Kallen armeija-aikoina, kun tärkeät aliupseerikurssin muistiinpanot tuhoutuvat vedessä. Ensimmäinen ongelma oli löytää täydellinen raaka-aine tuotteelle. Modestonen kivipaperi oli kaikista vaihtoehdoista ylivoimaisesti paras. Se kestää veden ja rasvan, ei repeä helposti, eikä myöskään tule tuholaisten syömäksi. Kaiken tämän lisäksi Modestonen kivipaperissa on mahtava ominaisuus, joka mahdollistaa kirjoittamisen vaikka luodilla.
Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka kynää ei olisikaan saatavilla. Tulee tärkeimmät muistiinpanot kirjoitettua tiukassakin tilanteessa helposti. 

Modestonen kivipaperi on myös hyvin ekologinen vaihtoehto. Kivipaperi on valmistettu kalkkikaivosten sivutuotteista ja valmistaessa tonnin verran kivipaperia tonnia tavallista paperia kohden, luontomme säästyy:

– 20 puun kaatamiselta
– 19,05 kilolta jätteitä vesistöistämme
– 28 314 litralta jätevettä
– 76 kilolta kiinteää jätettä
– 107 kilolta ilmastonpäästöjä ilmakehestämme.

Lähde: Environmental Defence Center

Modestonen vihko soveltuu täydellisesti varusmiehille, eränkävijöille ja paljon ulkona työskenteleville; kestävyyttä vaativiin olosuhteisiin.

Modestonen kivipaperi soveltuu erinomaisesti myös painotöihin. Paras esimerkki onkin kartat.
Tavallisesta paperista tehdyissä kartoissa on omat haittansa, taitoskohdat menevät rikki ja kastuessaa kartta on pilalla. Tämä ongelma on ratkaistu Modestonen kivipaperilla.

Ohessa kuva Tahkolle tehdystä kivipaperikartasta
Kuva: Mediamaps Oy