Läsnäoleva viestintä vie viestisi varmasti perille ja jättää pysyvän muistijäljen sinusta ja sanomastasi

Korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä vihkoja ja muistikirjoja koulutustilaisuuksiin, seminaareihin, messuille, asiakastilaisuuksiin, toimistoon ja myyntitehtäviin - omalla ilmeellä ja sanomalla.

Oli viestisi sitten henkilökunnallesi tai jäsenillesi, neuvontaa asiakkaillesi, valistusta koululaisille, opastusta kokouksesi osanottajille, mainontaa messuvieraillesi tai vaikkapa päiväkirjamerkintä päivän oivalluksestasi tai tapahtumasta, niin läsnäoleva viestintä vie viestisi perille ja jättää pysyvän muistijäljen sinusta ja sanomastasi.

Vihkot ja muistikirjat ovat aina käytettävissä kun tulee tarve laittaa asioita muistiin. Ne ovat kevyitä, helppoja käyttää, ne kulkevat mukavasti mukana ja ovat lisäksi tyylikkäitä. Ne sopivat meille kaikille. Viestisi säilyy ja muistuttaa vihkon käyttäjää huomaamattomasti ja toistuvasti sinusta - se viestii aina kun sitä käytetään, se kestää aikaa ja vie viestisi perille. Läsnäolevan viestinnän avulla sinut muistetaan.

Vaikuta "hyvissä hetkissä"

Ajatusrattaan pyöriessä monilla on tapana piirustella, luonnostella tai kirjata avainsanoja paperille muistiin. Ajatuksen jalostuessa siitä tulee inspiraatio, innovaatio; idea.

Näitä Hyviä Hetkiä tulee toisille harvemmin ja toisille useammin, mutta yhteistä niille on kaksi asiaa: ensinnäkään ne eivät kysy lupaa vaan voivat tulla vaikka kesken työmatkan. Toiseksi, lähettyvillä on oltava paperia, jotta idea saadaan tallennettua mahdollisimman nopeasti.

Asiakaskohtaiset tuotteemme tarjoavat sinulle mahdollisuuden vaikuttaa ja viestiä juuri näissä hyvissä, herkissä hetkissä. Jokaisella kerralla, kun asiakkaasi, työntekijäsi tai vaikkapa seminaarisi osallistujat kirjoittavat brändisi mukaisiin muistiinpanovälineisiin, jokaisella kerralla kun he vilkaisevatkin niitä, positiivinen muistijälki brändistäsi vahvistuu. Sillä jokaisella kerralla he yhdistävät yhä paremmin sinun brändisi omaan idearikkauteensa, kekseliäisyyteensä; omiin Hyviin Hetkiinsä.

Esittelemme tässä suosituimmat tuotteemme. Kuitenkin vain sinä tiedät, millainen tuote sopii juuri sinulle. Vaihtoehtoja sidontatekniikkaan ja materiaaleihin löytyy paljon. Joten jos näistä malleista ei löydy sinulle sopivaa, teemme mielellämme sinulle jotain erilaista. Ota yhteyttä, niin keskustellaan vaihtoehdoista!

PS Huomaa, ettet tarvitse mainostoimistoa tekemään aineistoa luodaksesi omia vihkotuotteita. Ammattitaitoiset graafikkomme tekevät visiosi, kuviesi ja tekstiesi pohjalta sinulle mielellään ehdotuksen omaksi tuotteeksi!